VS pro MČR stopařů Chodov 5.místo

15.09.2014 20:17

Stopa sobota: 84 

Stopa neděle : 78

celkem: 162

umístění 5/9

Rozhodčí: Theodor Krajčí

Kladeči: Václav Petrášek, František Březina

 

VS stopařů byla akce se kterou jsme letos vůbec nepočítali, ale když se Ozzymu povedlo udělat IPO-FH, tak byla škoda si jí nechat ujít. Po skončení MČR mládeže jsme měli na přípravu necelé tři týdny, což je vzhledem k Natálce nezkušenosti s takto obtížnými stopami a Ozzyho nejistotou na křížení celkem smrtící termín. Obrovsky nám v tom pomohla komplet celá rodina Pospíšilových, která nám zajistila úplný stopařský "servis,, za což bych jim chtěl ještě jednou dodatečně poděkovat. Celkově 5 místo je skvělý, ale nepodstatný výsledek. Důležité je to, že Ozzy s Natálkou dokázali obstát ve skvělé konkurenci stopařských matadorů. Mě se na závodech hrozně líbila různorodost plemen, kteří se ho účastnili a je na tom nádherně vidět, že stopa je jediná disciplína, na které jsou si všichni rovni.

 

Stopa 1

Super terén, ale docela teplo. Ozzy předvedl hodně zbytečných chyb, ale zvládl křížení, a tak jsme byli spokojení a Natálka nadšená.

Stopa 2

Zase super terén, ale počasí jak na houpačce, nejprve vedro a pak liják. U Ozzyho se projevila únava z intenzivní přípravy a stopa podle toho vypadala. Vynechal jeden předmět, což už ani nevím kdy se stalo naposled a na posledním úseku sešly po stopách muflonů, ale i tak jsme byli spokojení.

 

 

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode