VS pro M ČR mládeže Luková 3.místo, nejlepší stopa

20.04.2013 19:08

Po fiasku v Hrádku jsme si nedělali naděje, ale Ozzy s Natálkou překvapili a získali nejvíc bodů, ale bylo jim to prd platný, když vyhořeli na poslušnosti. Za měsíc budou skládat v Chodově reparát a jestli to nevyjde, tak to bude hodně smutný........

 

Stopa: 98

Poslušnost: 66

Obrana:82

Celkem: 246

Umístění: 3/4

Rozhodčí: MVDr. Jana Glisníková, Stanislav Ševčík

Figuranti: Jiří Bravenec, Milan Římek

 

a) Stopa

Možná bylo trošku zbytečný hnát děti do bahna na ozim, ale naštěstí mají v Lukové skvělé kladeče, kteří svojí práci odvedli více než poctivě a nechali Ozzáka vyniknout.

 

b) Poslušnost

V kategorii před námi se na ose postupu vyčůrala fenka a Ozzy měl smůlu, že téměř všechny cviky prováděl na tom osudném místě a když si měl vybrat mezi poslouchání devítileté holky a zabořeným čumákem v zemi, tak bylo rozhodnuto. To co tam ale předvedli bylo úděsné, nekoukatelné a neexistuje pro to omluva.

 

c) Obrana

Sice to nebylo nic extra, ale nato že jsme byli na cizí půdě, poprvé kousal na dva figuranty, které nikdy před tím neviděl, tak Ozzy příjemně překvapil. Nutno dodat, že je to hlavně práce kamaráda Pavla Černého ze ZKO Toužim, který si na Ozzáka udělal čas a trošku ho rozkousal.

 

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode