Přebory ve vyhledávání drog 8. místo, 2. nejlepší poslušnost

31.05.2013 19:15

Pachové práce: 639/900

Poslušnost: 92

Umístění: 8/30

 

Poslušnost: Pověsti o Ozzyho poslušnosti se dostali do širšího povědomí a očekávalo se, že v této disciplíně jasně zvítězíme. Bohužel, Ozzy zrovna neměl svůj den a kupil chybu za chybou.

 

Vyhledávání: Hledání drog na čas není zrovna náš šálek čaje, ale při poslední obhajobě atestu jsme na sebe upoutali pozornost a dostali za úkol reprezentovat naše družstvo psovodů. Konkurence byla hodně slušná a přijeli ti nejlepší, jak z Německa, tak i ze Slovenska a své psovody vyslala i Policie a Celní správa. Plán byl dopadnout nějak rozumně, aby nám nikdo neomlátil o hlavu, že se věnujeme i všestranné kynologii.

Hned první den jsme nenašli hodně jednoduchý vzorek, ale postupem času jsme se propracovávali v bodovací tabulce výš a výš a předposlední den jsme byli na skvělém 4. místě. Ozzy hlavně překvapil na nejtěžší disciplíně, kde drtivá většina psů neuspěla a po předposledním vzorku jsme měli vydlážděnou cestu na třetí místo, bohužel jsme díky mé nezkušenosti nezvládli poslední nejlehčí vzorek a propadli se až na 8. místo a i když je to pro nás obrovský úspěch skončit v první desítce, tak ještě dlouho budu rozdýchávat, že jsme takto smolně přišli o ,,bednu".

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode