Mistrovství ČR mládeže IPO-2 ZKO drahotuše - 4.místo

16.10.2015 13:28

Natálka jako obhájce titulu, letos nemusela projít přes výběrové soutěže, které skončili pro ostatní mládežníky doslova masakrem a na mistrovství se dostalo jen pár závodníků. V naší kategorii ZVV 2 byla kromě Natálky ještě jedna závodnice a u IPO na tom nebyli o moc lépe, a tak bylo otázkou jestli se nějaké mistrovství vůbec bude konat. Nakonec to ČKS vyřešila šalamouncky a umožnila dětem které vypadli na VS start na MR, ale v souběžně běžícím otevřeném závodě. My jsme byli požádání (14 dní před závodem) zda by nám nevadilo změnit kategorii na IPO 2.

Stopa: 98

Poslušnost: 74

Obrana: 70

Celkem: 242

Umístění:4/5

Stopa: Vzhledem k tropickému počasí pořadatelé našli hodně slušné terény a Ozzy předvedl skvělý výkon.

Poslušnost: Ty body vypadají hrozivě, ale vzhledem k tomu, že jsme měli dvě nedostatečné a to za dlouhodobé odložení a za odložení za pochodu v sedě, tak to zas tak hrozný není.

Obrana: Na své poměry Ozzy předvedl hodně slušné zákusy, ale masivně přicházel o body v technické části obrany a Natálka mu sebrala zbytek bodů za nedodržování zkušebního řádu.

I když jsme celkově dopadli docela blbě, tak na to kolik jsme měli času na přípravu musíme být za předvedené výkony celkem spokojený.

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode