Mistrovství ČR stopařů - mládeže Suchdol nad Odrou 2. místo

24.10.2014 19:21

Stopa Fpr 3: 90

Stopa ZPS 1: 96

Celkem: 186 b.

Umístění 2/6

Rozhodčí: Bc. Jiří Lasík a Jiří Vychodil

Kladečky: Ing Petra Krutišová a Alexandra Dobrovičová

 

Stopa Fpr 3:

I když to byla jenom hodinová ,,chuťovka", tak pro mládež zvolili pořadatelé celkem těžký terén, kdy vybrali hodně vyschlé osení, a tak není divu, že stopu dokončila jenom půlka mládežníků. Ozzy podal průměrný výkon a vzhledem k tomu, co bylo k vidění jsme byli rádi, že došel se ,,ctí"

 

Stopa ZPS 1:

Oproti sobotě jsme dostali ,,exkluzivní terén" - mokrý jetel a Ozzy předvedl skvělý výkon, kdy chyboval akorát u ostrého lomu, u kterého správně zatočil, ale po pár krocích se vrátil a ověřil si ho.

Co mi ovšem udělalo obrovskou radost byla stopa Lucie Pustějovské s Poli, která si vyčuchala 100 b, kdy předvedla nejlepší stopu, co jsem kdy viděl a zaslouženě se stala novu mistryní.

 

Organizace:

Těch závodů, kterých jsme se kdy účastnili byli mraky, od těch nejvyšších, až po pouťáky v zapadlých vesničkách, ale tento se zcela vymykal. Je to o to smutnější, že mládežnické akce jsou silně dotovány ČKS a pořadatelé to pojali docela svérázně a pojmu ,,chovat se ekonomicky" dali zcela nový rozměr a jediná věc, která se dá vyzdvihnout bylo zázemí a ubytování, jinak bylo všechno špatně. Osobní dojmy radši nebudu psát a uvedu jenom fakta

Jídelní lístek (pro všechny stejný: rozhodčí, kladeče, vedoucí družstev atd.)

PA - večeře: Guláš s chlebem - super - to bylo naposled co jsme se najedli

SO: snídaně: 1 koblih

       oběd: polévka a jedna taková ta malá nožička spodního stehna s rýží

       večeře: 2 nožičky párků

NE: snídaně: 1 opravdu malý krajíček chleba se salámem

      oběd: polévka, brambory a 1/2 tenkého krajíčku uzeného masa

V sobotu ve 23 h. nám někdo klepe na dveře, tak se jdu rozespalí podívat kdopak to je a koho tam nenajdu? Pana rozhodčího, kterého ubytovali společně s jednou svéráznou dvojicí (juniorský závodník s otcem) a protože mu nedali klíče a pokoj byl zamčený tak je musel hledat. Naštěstí je  našel v místním hostinci a mohl se jít také vyspat. Otec se synem se vrátili ve 2 h. ráno řádně ,,posilněni" a zbytek noci podle toho vypadal :-)

Ceny: nevím co dostali ostatní, ale za druhé místo byla malá flashka a 80 gramový balíček granulí, bez diplomů, alespoň že ty poháry dodal ČKS.

Nakonec nedokázali dát dohromady ani pořádně výsledkovou listinu a na svaz poslali, že se závodilo v kategoriích Fpr1 a Fpr 2.

 

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode