Historický úspěch chodského psa - Ozzy s Natálkou vyhráli Mistrovství mládeže

22.08.2014 15:40

Ve dnech 16-17.8 se V ZKO Zlín Mladcová uskutečnilo Mistrovství ČR mládeže.

 

Ozzy s Natálkou podali heroický výkon na hraně svých možností, kdy s nejlepší stopu a poslušností vyhráli kategorii ZVV 2 a v celkovém součtu bodů v kategoriích ZVV 2 a IPO 2 se naprosto nečekaně stali Mistry ČR mládeže.

 

Stopa: 99          Rozhodčí: Mirka Tichá, kladeč Karel Kováč

Poslušnost: 92   Rozhodčí: Bc. Jiří Lasík

Obrana: 90        Rozhodčí: Vladimír Košťál, Figuranti: Radomír Krupka a                                                           Pavel Soukop

celkem 281 b.

 

Stopa: Na stopu nastupovali až v neděli, jako na svojí poslední disciplínu a Ozzy předvedl skvělou pachovou práci. Jediné, co bylo Ozzymu vytknuto je mírná nadváha :-)

Poslušnost: Celý den bylo nějak tak polojasno, ale když Ozzy s Natálkou nastoupili, tak začalo vytrvale pršet, přesto tato dvojice předvedla jednu ze svých nejlepších poslušností, kdy se jim nepovedlo jenom plazení.

Obrana: To samé jak na poslušnosti, jakmile nastoupili - vytrvalý déšť a přesně na konec jejich obrany. Ozzy se překonal a na své poměry předvedl fantastickou obranu.

 

Poděkování:

V prvé řadě musím poděkovat figurantům Mírovi Černáčovi a zvláště pak Pavlu Černému ze ZKO Toužim, který Ozzyho fantasticky připravil.

Kamarádkám: Věře Fűsslové, Julče Pöhlmannové, Dádě Pospíšilové a zvláště pak Pétě Pospíšilové, které Ozzymu kladli stopy

a nakonec členům ZKO Tachov, ZKO Tachov - minerálka a ZKO Planá, kteří nám umožnili u nich trénovat.

 

Hodnocení Mistrovství

Manželé Ostrčilíkovi spolu s celou členskou základnou ZKO Zlín předvedli skvělé organizační schopnosti, kdy z celého MČR vytvořili opravdový svátek kynologie a rozhodně musím vyzdvihnout, že na společenském večeru se spolu s figurantem Radomírem Krupkou aktivně podílely na  tom, aby se tam mládežníci opravdu bavily.

© 2011 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode